I am having the time of my life! - Reisverslag uit Begur, Spanje van Esmée Jongejans - WaarBenJij.nu I am having the time of my life! - Reisverslag uit Begur, Spanje van Esmée Jongejans - WaarBenJij.nu

I am having the time of my life!

Door: Esmée Jongejans

Blijf op de hoogte en volg Esmée

14 Juli 2011 | Spanje, Begur

Hola!

Het is misschien ietsje te lang geleden dat ik iets heb gepost, maar dan moeten jullie er nu maar extra van genieten ;) M'n vorige verslag eindeigde bij dat ik m'n eerste stage dag had. Inmiddels heb ik er al heeeel veel gehad, ik zit nu op de helft van m'n 6de week. Precies op de helft dus! De tijd gaat zo snel voorbij, dat is niet te geloven. Ik heb het hier zo erg naar m'n zin.

De eerste week van m'n stage was Marcel, de eigenaar van Comfortvilla en mijn stagebegeleider (maar woont in NL), in Spanje om mij zo veel mogelijk huizen te laten zien en mij een beetje te introduceren in het bedrijf. Dit was een erg zware maar wel leuke week. Op een gegeven moment zag ik de huizen wel, maar 10 minuten later zou ik echt niet meer weten hoe het er uit zag, omdat ik op een gegeven moment zoveel nieuws in m'n hoofd had zitten. Marcel ging na een paar dagen weer naar huis en toen was het alleen nog Marian en ik. We hebben echt een hele leuke tijd samen! Marian is zo grappig, soms een beetje gek, maar ook altijd serieus als het nodig is. We doen zoveel mogelijk samen, maar ik kan nu ook al heel veel zelfstandig. Na een week had ik de gasten al alleen naar de huizen gebracht.

Met Nadine, m'n huisgenootje, heb ik ooke echt de tijd van m'n leven! We vinden dezelfde dingen leuk, houden van hetzelfde eten en hebben vaak dezelfde gedachtes. Er is een periode geweest dat we elke dag uit eten gingen. Nu gaan we nog steeds vaak uit eten, maar met wat meer mate. Nadine komt uit Limburg. Haar ouders, schoonouders en vriendje + broertje zijn hier allemaal al langs geweest, een hoop Limburgs dus in huis! Niet te verstaan! Maar het was wel erg gezellig :) Over 1,5 week komen mijn moeder en Joep deze kant op. Daar heb ik wel heel veel zin in. Al mijn ervaringen delen en lekker uit eten! Ze blijven 2 weken! Dus als ze weg zijn hoef ik nog maar 2 weken stage en dan kom ik alweer thuis! Ik zal proberen meer Blogs te schrijven, maar ik ben er te lui voor. Voor foto's verwijs ik jullie naar mijn Facebook!

Voor nu veeel Besos!!

Esmée

• 14 Juli 2011 - 13:59

Danielle:

Hee Esmee!
    Wat heerlijk om te lezen dat je het zo naar je zin hebt! Geweldig! En nu al weer op de helft.... geniet er maar lekker van!!!
    Liefs, Danielle

• 18 Juli 2011 - 18:27

Justin:

heerlijk veel taalfouten weer....

x

• 18 Juli 2011 - 21:22

Esmée:

Ach hou je mond. 1 foutje, je hebt zeker net je diploma binnen?

• 22 Juli 2011 - 14:46

Regina:

Lekker hoor daar in Spanje, zo lang mogelijk weg blijven, hier is het weer niets, alweer regen.
    Ik ben gewoon jaloers op je. Maar nog 3 weken en dan mogen wij ook op vakantie.
    Veel plezier.

Gr. Regina

• 23 Juli 2011 - 20:29

Ans:

Hallo Esmee,
    Leuk om je berichtje te lezen en fijn dat je het zo naar je zin hebt in Begur en met mijn dochter Nadine :-) Ik zal je berichtjes blijven volgen...en toet gauw ens in t Limbolandj doe bus altied welkom det wits ze
    xxxsies Ans

• 27 Juli 2011 - 14:04

Nadine:

Jeeejj gelukkig vind je het leuk met mij! Ik vind het ook heel leuk met jou! <3 Ik ga je missen als ik weg ben, en we moeten nog zoooooveel doen in so little time.. bijna onmogelijk. Mmhh tot strakjes ! xxx